Dečje sobe

 •  
  Dečje sobe Bambi

  Odrastanje naših najmlađih treba da bude veselo i šareno. Zahvaljujući dečijim sobama Bambi koja svojim modularnim konceptom može omogućiti stvaranje pravog prostora za odrastanje punog šarenila. Izrađuju se od kvalitetnih pločastih materijala u 5 pastelnih dezena sa uvoznim okovima po modernim tehnološkim standardima.

 •  
  Dečje sobe Happy hrast

  Happy dečje sobe, nagrađivane za kvalitet od strane Beogradskog Sajma, sada i u dezenu hrast. Happy hrast dečje sobe izrađene su od najkvalitetnijeg univera debljine 25 i 18mm, kantovane su ABS kant traskom koja maksimalno štiti nameštaj, a ručke su od metala. 

 •  
  Dečje sobe Happy belo

  Najvažnije je da Vaše dete odraste u sigurnosti i okruženo nameštajem koje podstiče njegovu kreativnost. Dečije sobe Happy belo uveseliće Vaše dete i Vas. Pustite mašti na volju i izaberite neki od 4 dezena i upešajte život svog deteta. Sobe su idealne i da manju decu i za tinejdžere.

 •  
  Dečje sobe Happy tirol

  Dečije sobe Happy tirol pružaju idealno okruženje za Vaše dete pošto zadovoljava sve postojeće standarde u pogledu sigurnosti. Mi smo posvećeni kvalitetu koji se može uočiti na visokom kvalitetu korišćenih materijala, zbog čega su naši proizvodi laki za sklapanje i održavanje, a to im pruža sigurnost, bezbednost i dugotrajnost. Harmonija kombinacije dezena svetlog tirola i pet boja frontova učiniće da Vaša dečija soba blista od serće.

Više

Podelite sa prijateljima

Konektuj se